СВЪРЖИ СЕ С НАС
+359 887 000 052
Меню
Меню
Смарт часовник Motorola Watch 100 42mm, Сребрист
Смарт часовник Motorola Watch 100 42mm, Сребрист
PROMO
- 20,00 лв.

Смарт часовник Motorola Watch 100 42mm, Сребрист

Производител: Motorola SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
149,00 лв. В наличност
Стара цена: 169,00 лв.
Спестяваш: 20,00 лв.
Няма наличност
В наличност

Усетете ритъма си.
Смарт часовник с красив алуминиев дизайн, оборудван с динамично проследяване на здравето, включително повече от 26 спортни режима, монитор за сърдечен ритъм, проследяване на съня и броене на стъпки. Множество функции за начина на живот, поставяне на цели и интелигентни известия поставят пръста ви на пулса на самоусъвършенстването.

Толкова леко, че е прекалено лесно
Motorola Watch 100 е създаден за носене 24/7 и активен начин на живот. 42-милиметровият алуминиев корпус, черната силиконова каишка и 1,3-инчовият кръгъл LCD дисплей създават първокласен часовник с всички предимства на най-съвременните устройства за носене. С тегло от едва 29 г, той е естествено допълнение към вашата китка.

Изглеждайте добре, живейте по-добре
Изработен от самолетен алуминий, този съвременен смарт часовник е оборудван с динамично проследяване на здравето, включително повече от 26 спортни режима, монитор за сърдечен ритъм, проследяване на съня и броене на стъпки. Многобройните функции за начина на живот, поставянето на цели и интелигентните известия поставят пръста ви на пулса на самоусъвършенстването. Разбирането на вашето здраве никога не е било по-лесно с изцяло новата Moto OS, която предоставя подробни биометрични данни в красиво проектиран интерфейс.

Отключете своята 14-дневна батерия
Извлечете повече от работата си с батерия, която може да се похвали с до две седмици пълноценна употреба и 30-дневен режим на готовност. Едно 60-минутно зареждане издържа по-дълго от пресните продукти в хладилника ви! Moto Watch 100 е приятел за отчетност, който няма да ви разочарова.

Характеристики:

  • Изцяло нова Moto OS - Оптимизираната операционна система е фокусирана върху здравето и рутинната работа. Съвместима с Android 5.0+. iOS стартира през декември 2021 г.
  • 26 спортни режима - Най-добрата в класа гама от режими на активност ви позволява да останете активни, както намерите за добре.
  • Динамично проследяване на здравето - Проследявайте напредъка си чрез акселерометър, жироскоп, пулсомер и сензор SP02.
  • 5ATM - Водоустойчивостта 5ATM прави смарт часовника устойчив на пръски и пот.
  • Сензор SP02 - Сензорът SP02 измерва нивата на кислород в кръвта ви.
  • XL батерия - Батерията с капацитет 355 mAh осигурява до 14 дни работа при пълно работно време и 30 дни в режим на готовност.
София AMCO The Smart Store Center Детайли на магазина
Смарт часовник Motorola Watch 100 42mm, Сребрист

Смарт часовник Motorola Watch 100 42mm, Сребрист

149,00 лв. В наличност
Стара цена: 169,00 лв.
Спестяваш: 20,00 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти