СВЪРЖИ СЕ С НАС
+359 887 000 052
Меню
Меню

За нас

Професионализъм и опит


Амко – България  ЕООД 
е с утвърден  опит в  поддръжката и продажбата на едро и дребно на мобилна техника и аксесоари. Компанията разширява дейността и бизнес партньорствата си, като част от АМКО ГРУП с офиси и магазини за търговия на мобилни апарати в Италия, Холандия, Полша, Гърция и др.

Екипът на АМКО-БЪЛГАРИЯ ЕООД от доказани професионалисти  се стреми да задоволи търсенето и предлагането на различни телекомуникационни и електронни продукти, както за крайни потребители, така и за B2B партньори, следвайки технологичните новости  и достижения на световния пазар. 

АМКО предлага мобилни устройства и аксесоари на всички водещи мобилни  и електронни марки- SAMSUNG, APPLE, LG, SONY, MICROSOFT, Blackberry, BLU, Nikon и др, с гарант и сертификат за качество, сервизна поддръжка и професионално обслужване.

Иновативност в онлайн пазаруването


Е-commerce платформата  за онлайн пазаруване www.amco.bg предлага разнообразие от мобилни и технологични устройства и аксесоари на конкурентни и достъпни цени. коректно и бързо обслужване и безплатна доставка на територията на цялата страна.

Целта на платформата е да предостави на потребителите лесно и удобно онлайн пазаруване с помощта на усъвършенствани процеси и фукционалности на всяка стъпка от покупката до нейното получаване.

За да улесним и уверим потребителите, иновативната и интуитивна платформа предлага оптимизирани процеси, гаранционни и сервизни услуги, професионални и адекватни практики. 

Мисията е не само да оправдаем вашите средства, да спестите време и усилия, но и зашитеност и удовлетворение, които да превърнат всеки потребител в клиент.

Платформата ще дава възможност на всеки потребител да проверява и проследява онлайн, гаранционния и сервизен статус на своето устройство и да се възползва от създаване на защитен личен профил за бързо и качествено пазаруване.

Сравнение на продукти